PZV Ledenenquête: de drietrapsraket

enquete

Het PZV bestuur wil alle input en ideeën die naar boven zijn gekomen in de discussies van de afgelopen jaren dit jaar omzetten in concrete acties. We doen dat met een drietrapsraket: eerst de hoofdlijnen in ons Tochtplan: Bestemming Toekomst, toen de uitwerking van de ideeën in de Palavers, en tot slot concrete acties uitzetten bij en voor individuele leden.

We willen weten wat jullie individuele wensen zijn, en hoe we jullie het beste kunnen bedienen. Dat doen we door middel van een Ledenenquête. Om vervolgens snel tot uitvoering over te gaan. Samen op onze Tocht, met Bestemming Toekomst!

De enquete duurt ca 15 minuten en is te vinden via deze link. We behandelen je input vertrouwelijk, en zullen hierover verder geen individuele uitspraken doen.

Wel gaan we de uitkomsten op hoofdlijnen natuurlijk in Zeezeilen publiceren. En op de 25 april, tijdens de voorjaarsALV, presenteren we de eerste resultaten. Maar dan moet er wel wat te vertellen zijn! Ga daarom snel naar LINK, en vul de enquete in voor 21 april. Dan kunnen we ook voor jou maatwerk leveren!
Het Bestuur.