Captains Dinner….

zeuntjes
Vanavond is het weer zover…. Ons traditionele Captains Dinner. Compleet met alle negentien captains en hun crew! Eerder deze week betrapten we de zeuntjes al in topgeheim overleg. Heel benieuwd waar die mee gaan komen!

De commissie heeft zich in ieder geval behoorlijk uitgesloofd. Tot nu toe alles tot in de puntjes verzorgd, met een Vlootvoogdborrel in de Royal Temple Yachtclub en hier in Ipswich opnieuw een steiger voor onszelf! Wat een organisatie weer….
Veel tijd voor last minute voorbereidingen was er in ieder geval niet. Veel flinke dagtochten deze week, waarbij we meer dan gemiddeld hebben kunnen zeilen, spinnakerend de Orwell op, heerlijk…
Daarnaast zijn er twee nieuwe schepen in de PZV vloot die bewonderd moeten worden en natuurlijk kost al dat bijkletsen ook de nodige tijd. En vandaag nog een excursie naar een bierbrouwerij, we hebben het weer slecht!
Ook vanuit het bestuur ligt er nog een laatste kleine beetje huiswerk: de speech voor de Navigators Trophy nog 1x nalopen en uit laten printen bij onze favoriete havenmeesters Linda en Phil. Dat mag ook wel, want de Navigators Trophy gaat dit jaar naar: (lezen jullie morgen haha)
Hartelijke groet vanuit een inmiddels zonnig Engeland,
Annemieke