EHBO-materiaal kopen

ehbo

EHBO-materialen groepsaankopen

Beste PZV-leden,

De PZV heeft Veiligheid hoog in het vaandel staan.
En daarom bood het winteracitiviteitenprogramma in februari j.l. een EHBO-cursus aan. Het was weer zeer nuttig om kennis en vaardigheden over veiligheid aan boord op te bouwen of te verfrissen en om over nieuwe en handige EHBO-materialen te leren. Als je naast je obligate verbanddoos ook een enkele extra zaken aan boord hebt, kun je eventuele ongemakken of ongelukjes op zee veel beter behandelen of oplossen. De meeste materialen zijn overal te koop. Maar sommige nuttige toevoegingen zijn lastiger te vinden.

EHBO easy splintDus gaf de cursus aanleiding om collectieve inkoop van de volgende materialen voor jullie te organiseren:

EASY Splint Set: : Vier plooibare lichtgewicht spalken van verschillende groottes in 1 tasje van 17 x 12 cm: 1x grote spalk 100 x 11 cm, 1x medium spalk 50 x 11 cm’, 2x vingerspalk 5 x 11 cm.

Opgevouwen nemen de spalken weinig ruimte in. De spalk is meermalen bruikbaar. EASY Splint bestaat uit een aluminium strip van 4 millimeter dik. Deze strip is bekleed met een laag polyethyleenschuim, die als polstering fungeert. De aluminium kern maakt het mogelijk om de spalk te vormen, al naar gelang de plaats van de verwonding en de gewenste stijfheid van de spalk.

Daarvoor geldt voor ons een actieprijs € 11,66.

EHBO steristripSteri-Strips van 3M.  Dat zijn steriele wondhechtstrips voor licht gapende wonden die net niet gehecht hoeven te worden. Een deskundig PZV-lid kan deze hechtpleisters uit zijn professie èn uit eigen ervaring op een avontuurlijke reis aanbevelen.
Keuze uit 3 afmetingen:
– Steri-a velletje met 6 strips van 6mm X  38mm à € 0,88;
– Steri-b velletje met 3 strips van 6mm x  75mm à € 1,06;
– Steri-c velletje met 6 strips van 6mm x 100mm à € 1,27.

Bij inschrijving hiervoor kun je een keuze maken uit WELKE ARTIKEL(EN) en HOEVEEL je zou willen bestellen. Geef dat duidelijk aan in de kolom “Opmerkingen”!
Bijvoorbeeld:  1 splint set en 3 steri-a en 2 steri-b.
De kosten voor elk lid zullen dus geheel op maat worden vastgesteld.

Meedoen met de collectieve inkoop geeft je als voordeel het gemak, de actieprijs en géén verzendkosten.

Schrijf je snel in, want dan doe ik m’n best om de materialen vóór de inslinger-koningstocht bij je aan boord te hebben!

Voor vragen: mail naar Mariette Roozeveld

Met vriendelijke groeten,
Mariëtte Roozeveld