Excursie LoinSails

FI_LionSailsAlhoewel we vaak meer aandacht besteden aan de diesel(problemen), zijn onze zeilen de échte motor aan boord. Hoog tijd dus om ons weer eens te verdiepen in de witte turbo: opslag, onderhoud, reparaties, en waar op te letten bij aanschaf

Op zaterdag 18 november a.s. neemt PZV-sponsor Ton Leeuwestein van LionSailsons – met de hem typerende passie – mee in de kneepjes van het vak. Ton kent de markt en de nieuwste ontwikkelingen, en weet die vanuit zijn jarenlange ervaring op waarde te schatten.

Als ambachtelijk zeilmaker én zeiler weet Ton alles van materiaalkeuze, vorm en prestaties. En als echte Zeeuw denkt hij graag met u mee wat past bij uw portemonnee. Want als je goed voor je zeilen zorgt, en ze op tijd laat herstellen, kunnen ze heel wat langer mee….

Om 11:00 uur ontvangt LionSails ons in hun werkplaats in Kats met koffie en thee. Na zijn inleidend verhaal is er alle ruimte voor praktijkdemonstratie, en natuurlijk voor al uw vragen. We sluiten de middag af met een gezellige borrel.

Met het oog daarop – en met de afstand naar Zeeland – proberen we zoveel mogelijk samen te rijden. Dat kan echter alleen als je je snel inschrijft via de website!