Lezing: Zwaar weer zeilen

FI_zwaar weerPresentatie “Zwaar weer zeilen”

Op woensdag 22 november om 20:00 uur zal Gerrit Broertjes een presentatie geven over ‘zwaar weer zeilen’ in de zaal boven The Trafalgar Pub, Dommelstraat 21, Eindhoven.

Gerrit zeilt al zijn hele leven. Net als bij zovelen begon hij op de plassen. Nadien breidde hij zijn vaargebied allengs uit naar IJsselmeer, Nederlandse en Engelse kust en verder richting Noorwegen. Geboeid door het boek “En de Horizon zeilde mee” van Herman Jansen maakte hij en zijn vrouw plannen voor nog verdere reizen. Na drie jaar geen vakantie opgenomen te hebben deed zich de mogelijkheid voor om er een jaar tussenuit te knijpen. Sindsdien hebben zij twee keer een rondje Atlantic gezeild. Gerrit zal verhalen over zijn ervaringen met zwaar weer zeilen, met adviezen over wat te doen en wat juist niet, soms tegen het gevoel in.

Wij nodigen eenieder van harte uit dit boeiende en nuttige verhaal te komen aanhoren en tevens clubleden te ontmoeten. Drankjes kunnen boven besteld worden. Neem klein geld mee zodat je de pot meteen kunt vullen.

Maarten Roks