Museumhaven Zeeland

Beste PZV leden, Oud senior leden PZV  en leden  ASML Sailing Club the Netherlands (ASCN).

Onder auspiciën van de activiteiten commissie PZV wordt door de commissie “Langgelee”op woensdag 23 Mei een bezoek gebracht aan de unieke historische haven van Zierikzee.

We bezoeken hier de collectie historische schepen en de museum werf,met o.a. oude scheepsmotoren en scheepsrestauraties van historische schepen. De plaats waar oude ambachten herleven!  Bij mooi weer en voldoende animo is er de mogelijkheid een eindje mee te varen op een van de historische schepen!
Partners  zijn ook welkom!

Programma :
10.45 uur Ontvangst met koffie en Zeeuwse bolus, in  Grand Café De Werf .(Met buiten terras en uitzicht op het water                                                        )                                  11.30 uur Rondleiding o.l.v. een ervaren gids.
??.?? uur Varen op een historisch schip.
Na afloop  gelegenheid om  gezellig na te praten en betaalbaar een vorkje te prikken  op de ontvangst plaats.

Inschrijven is gratis. Kosten van koffie, bolus en vorkje prikken zijn voor eigen rekening. I.v.m. de organisatie verzoeken wij U  z.s.m. in te schijven via de PZV site.
Ontvangst adres: Grand Cafe De Werf,Visserdijk2A.

Namens de commissie “Langelee” wensen wij U een gezellige en educatieve dag met hernieuwde kennismakingen.
Procedure: aanmelden op de PZV site (ook voor niet leden) : https://pzv-zeezeilen.nl
Ga naar: ‘activiteiten’ boven in de balk; zoek museum bezoek Zierikzee; aan de rechterzijde vind  U de inschrijving keuze wel/niet leden. Bij opmerkingen geeft U aan of U eventueel wil car-poolen, woonplaats en email adres. Vergeet niet Uw telefoon nummer te vermelden!
Meer info : http://www.museumhavenzeeland.nl     http://www.ssrp.nl
Parkeren is gratis op parkeer terrein ‘DE HAVENPOORT,bereikbaar via de Juliana straat. langs de achterzijde lopend(!) Is de toegang naar de vissersdijk.
Car-poolen: voor hen die in de opmerking hebben aangegeven te willen car-poolen zullen wij kijken hoe we pools kunnen samenstellen. U krijgt daar tijdig  bericht over.

De commissie Langelee :
Docus Heeringa, Piet Lucassen, Frans Jansen, Louis Richard en Pieter Stoelinga.

Tel. Frans Jansen:     0622423674
Tel. Pieter Stoelinga: 0643063710