Maritiem Culinair 12/01

Wie vaker met PZV-evenementen mee gaat herkent onbewust een vast patroon.
Of het nu sportief zeilen, een excursie of een nieuwjaarsborrel is we eindigen altijd aan tafel.Waarom? Gewoon omdat het altijd erg gezellig is.
Na het zeilen is het vaak bij elkaar aan boord. Wat dan opvalt is dat we aan boord van clubleden zo heerlijk eten. Een gemiddeld restaurant kan er niet aan tippen. Het maakt niet uit, waar je ook aan boord stapt, je eet je vingers erbij op.

Hoe doen ze dat toch? Tja, dat zou ik nou ook wel eens willen weten. Daarom organiseren we op 12 januari 2019 ‘PZV Maritiem Culinair’.
Wij vragen deelnemers om hun lekkerste en slimste recept uit te werken en bij SVO in Best klaar te maken.  Vergeet niet het voorgerecht en het toetje. We maken dan een buffet van de verschillende maaltijden zodat we onder het genot van een drankje elkaars recepten kunnen proeven.

Voorwaarden zijn:

  • Je hebt maar 2 pitten
  • Je hebt 1 oven
  • Messen, snijplanken en klein keuken inventaris is aanwezig
  • Keukenmachines worden weggehaald

Hier moet je het mee doen!  Na afloop worden alle recepten verzameld zodat we een PZV scheepskookboek kunnen maken dat na afloop verspreid zal worden.

Dus schrijf je in voor PZV Maritiem Culinair op zaterdag 12 januari. Het vindt plaats bij SVO, De Dieze 28 in Best. Aanvang 16.00 uur. Kosten €10,00.

Willem Triki