PZV weekend 8/10-juni

PZV weekend

Beste PZV-er,

Nu de zon zich weer laat zien zal ook jouw zeilhart weer sneller kloppen. Het wordt weer tijd om mooie herinneringen en plannen rond een gezellige BBQ met elkaar te delen. De afgelopen edities van het “Stoere plannen en verhalen weekend” waren een groot succes en volgens de aanwezigen zeker voor herhaling vatbaar. Tegelijkertijd (we zouden PZV niet zijn) blijven we graag van elkaar leren, en zoeken we nautische verdieping. De Persoonlijke Zeil Vaardigheden, leerzaam en gezellig.
Dus daarom:

PZV weekend
vrijdagavond 8 tot en met zondag 10 juni
Mosselbank, Grevelingenmeer 

Het concept is simpel: met onze eigen boten naar een eilandje midden op de Grevelingen. Dé ambiance om onder het genot van een hapje, drankje en een lach uitgebreid bij te praten, nog even een opstapper of een tripje voor de komende zomer te regelen en vaartips uit te wisselen.  Niks moet, alles mag.

Het enige dat je hoeft mee te brengen is € 20, borden & bestek, haardhout, iets om te drinken en iets om op te zitten. Een muziekinstrument voor bij het kampvuur is natuurlijk helemaal leuk. Wij regelen koek bij ontvangst op zaterdagochtend, lunch op zaterdag, een uitgebreide BBQ met salades en een grote tent (voor het geval dat).

PZV-training
Naast de gezellige BBQ staat het weekend in het teken van ‘PZV-training’ (Lees: Persoonlijke Zeil Vaardigheden). We hebben een leuk en leerzaam praktijk-programma in gedachten met onderwerpen zoals het meten van de stag-spanningen van schepen, het afregelen van de staande golf van marifoons en speciale manoeuvres met de boot. Het derde weekend van juni wordt het dus gezellig én leerzaam op en rond het water!

Aanmelden 
Dat gaat eenvoudig via de activiteitenagenda op de PZV-site:

Kom ook. We vinden het super leuk als jij erbij bent!

Met zonnige groeten,

Koen, Willem en Annemieke