Amsterdam Experience 5-6 oktober

In het weekend van  5 en 6 oktober staat de Amsterdam Experience op de agenda. Uiterlijk zaterdagochtend zullen we aanmeren in de Sixhaven aan het IJ – één van de mooiste plekjes van Amsterdam. Vanaf 14:30 uur zullen we een aantal nautische plekjes in het centrum van Amsterdam gaan ontdekken waarbij de navigatiekennis die ieder PZV-lid heeft zeker van pas gaat komen.

De start is bij de Scheierstoren (tegenover het Station op de Prins Hendrikade 92) te Amsterdam. In deze  bijzondere toren bevindt zich L.J. Hari dé specialist van Nederland voor nautische kaarten, boeken en niet-elektronische navigatie-instrumenten. Als je hier eerder kunt zijn is een bezoek zeker de moeite waard.

Aan het einde van de middag zullen we de typische Amsterdams volksbuurt ‘de Jordaan’ aandoen en genieten van de echte Amsterdamse muziek. ’s Avonds gaan we met zijn allen in de Jordaan eten (eigen rekening). Zondag ochtend zal iedereen weer vetrekken naar zijn thuishaven.

Kortom een evenement dat je niet wilt missen, dus schrijf je snel in!

De kosten voor dit evenement (havengeld, eten en drinken) zijn voor eigen rekening. Kooiengeld en foerage wordt in overleg met de schipper geregeld.