Blokarten – 23 maart

Beste clubgenoot,

Blokarten (strandzeilen) stond al een poosje op mijn bucketlist en dat bleek niet onterecht! In de afgelopen editie van het PZV Magazine schreef ik een stukje over mijn kennismaking vorig jaar. Ik vind het leuk deze zeilervaring met jullie te delen, vandaar nu als PZV-activiteit. Nu de meeste zeilschepen van een welverdiende winterslaap genieten, is het een mooi moment om eens niet langs, maar óver de Nederlandse kust te zeilen. Ga je mee?!

Blokarten staat garant voor actie en plezier en is voor iedereen toegankelijk! Na uitleg en tips van een instructeur scheer je in no-time over het brede strand aan de Brouwersdam in Ouddorp. De Blokart staat bekend om zijn wendbaarheid en acceleratie. Hoe hip en dynamisch het allemaal ook klinkt, blokarten is geschikt voor jong en oud en is echt gemakkelijk onder de knie te krijgen.

Programma zaterdag 23 maart:
12:30 – 13:00 Ontvangst met koffie/thee en Zeeuwse bolus
13:00 – 14:30 Blokart clinic
14:30 – 15:00 Afsluiting met hapje en drankje

Strandzeilen kan van windkracht 3 t/m 6 (Bft) en een beetje regen hoeft de pret, zeker voor ons als zeezeiler, niet te drukken. Mocht het op 22 maart duidelijk zijn dat het vanwege weersomstandigheden nodig is de activiteit te annuleren, dan kiezen we voor een passend alternatief of de activiteit te verplaatsen naar een nieuwe datum.

Laat voor 14 maart van je horen!
Laat liefst zo snel mogelijk, uiterlijk voor 14 maart weten of je mee gaat. Vanwege de populariteit is het van belang dat we de blokarts op korte termijn reserveren. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!
De activiteit is toegankelijk voor leden en niet-leden. De bijdrage voor het programma, inclusief hapje en drankje voor- en achteraf is €60 voor leden van PZV en ASML en €70 voor niet-leden.

Inschrijven kan via de activiteiten agenda op de PZV site:
https://pzv-zeezeilen.nl/Interactief/lijstenwijzigen_new/agenda.php

Tot gauw!
Koen Lindner