Eindejaarsweekend 12 en 13 oktober

EINDEJAARSWEEKEND PZV 2019 op 12 en 13 oktober bij de Mosselbank op de Grevelingen

Traditiegetrouw wordt het zomervaarseizoen van de PZV afgesloten met het “Eindejaarsweekend”. Een gezellig weekend met als hoogtepunt op zaterdag de PZV-eindejaarswedstrijd om de begeerde Eindejaarstrofee. Vorig jaar was er op zaterdag nagenoeg geen wind en op zondag juist te veel wind. We hopen dat dit jaar de wind wat evenwichtiger over beide dagen verdeeld zal zijn.

Dit is een echte verenigingswedstrijd, waarin met een prachtige mix van sportieve wedstrijdmentaliteit en vriendschappelijkheid het beste uit boot en bemanning wordt gehaald.

De tijdsplanning voor het weekend in grote lijnen: zaterdagmiddag om 13.00 uur klinkt het startsein voor de wedstrijd bij de mosselbank op de Grevelingen; rond 17.00 uur laatste finish. Varen naar gereserveerde PZV-plaatsen in Brouwershaven, waar we gezamenlijk zullen dineren in Herberg ’t Swarte Schaep . Daar zal ook de prijsuitreiking plaatsvinden.
De kosten voor het drie gangen diner inclusief 3 consumpties zijn € 44,75 en de opstapkosten en havengelden zullen zoals gebruikelijk per schip worden afgerekend.

Zondagochtend vaart ieder schip terug naar de thuishaven.

De inschrijving is geopend en sluit 1 oktober.  De link om in te schrijven : HIER!

In verband met het speciale vriendschappelijke karakter van dit weekend en wedstrijd kan de schipper de boot met eigen bemanning inschrijven. De projectleiders zullen hun best doen om ook individuele aanmeldingen een mooi plaatsje te bezorgen.

De projectleiders: Philp Beekman en Harm Uuldriks