Oproep kopij Zeezeilen

Oproep kopij voor Zeezeilen 2019-1

Het jongste nummer van Zeezeilen is al weer enige tijd geleden in de brievenbus gevallen en de reacties tot nu zijn prettig positief! Dat stimuleert de redactie.

Maar… we staan al bijna in de startblokken voor het voorjaarsnummer van Zeezeilen. En daar hebben we kopij voor nodig. Van U!

Van het bestuur, van de activiteitencommissie, Ramsgatecommissie en de redactie. Maar bovenal wordt het blad gemaakt door onze zeezeilers met hun avonturen, zeilreizen, technische noviteiten, tips om beter te zeilen, hun tochtplanningen. Niet alleen in Nederland maar vooral de voorjaars- en zomertochten naar alle windstreken, Denemarken, Oost- en Zuid-Engeland, Belgische kust, Bretagne en verder, zoals Portugal en de Med. Wat zijn de plannen voor het komende seizoen? En heeft u nog een zeilervaring die nog verteld moet worden! Zeilliteratuur?

Maar ook de verslagen van cursussen Splitsen, TKN, Get Wet, etc. En van onze bijeenkomst over het stimuleren van jongeren voor zeezeilen, alsook de fotopresentaties van tochten.

Dan wordt het weer een mooi en goed gevuld blad. Want daar gaat de redactie voor!

 

Let op: inleverdatum voor kopij:  vanaf nu tot uiterlijk eind februari 2019