Palaver tochtplan 2019-03-12

Palaver tochtplan 2020

Kom op 12 maart aanstaande naar de Pub voor het Palaver Tochtplan 2020. Inloop vanaf 19:30, start 20:00 uur. En natuurlijk een gezellig drankje na afloop. In 2015 stelden we ons Tochtplan vast.

In 2015 stelden we ons Tochtplan vast!  Via deze link open je het Tochtplan.

Dit deden we op basis van een ledenenquête, en een paar Palaveravonden met actieve en betrokken leden. Onder het motto ‘bestemming Toekomst’ hebben we 3 hoofdroutes uitgezet (Leden activeren, Leden binden en Nieuwe leden aantrekken). We hebben dit uitgewerkt in een aantal waypoints (in management-taal prestatie-indicatoren), die de afgelopen jaren de inspiratie waren voor ons bestuur bij het uitwerken van nieuwe initiatieven, en een leidraad bij alle beslissingen die de revue passeerden.

Het bestuur heeft steeds geprobeerd goed naar de leden te luisteren, in te spelen op nieuwe wensen en ontwikkelingen, met onze tijd mee te gaan. En eerlijk gezegd denken we dat we goed op koers liggen: het PZV-schip loopt lekker, we trekken veel nieuwe leden aan, de vereniging bloeit.
Maar toch is het toch zinvol om ééns in de zoveel tijd stil te staan bij je Tochtplan. En eens heel kritisch te kijken: moeten we misschien onze koers iets verleggen met het oog op wat de komende jaren op ons af gaat komen?

Vanaf komend voorjaar zit er een heel nieuw bestuur, waarmee de vereniging haar Tocht naar Bestemming Toekomst gaat voortzetten. We gaan graag met jullie in gesprek over wat jullie dit bestuur willen meegeven.

Dus kom op 12 maart aanstaande naar de Pub voor het Palaver Tochtplan 2020.

Het Bestuur.