Actualiseren PZV-Fotogalerij in de Pub

Actualiseren PZV-Fotogalerij in de Pub

Het nieuwe Lustrumjaar nadert en dat wordt natuurlijk gevierd. Onder andere door aan leden de kans te bieden een foto van hun boot óók aan de wand van de Palaverzaal te laten prijken. Grijp deze kans en doe het volgende:

  • Je laat een mooie (interessante, artistieke) foto van je boot afdrukken in het formaat 30 x 45 cm (posterformaat). Heel fraai voor staande foto met complete mast, of liggend met wijde zee… Detailfoto’s van de boot, of leden in volle aktie (op het voordek, aan het lieren of in de mast) zijn allemaal welkom.
    Letop: niet bij elke printshop is het formaat 30 X 45 te verkrijgen.

  • Op de foto is de naam van je boot goed leesbaar. Bijvoorbeeld op de romp of als een tekst opgenomen in je afdruk.
  • Let erop dat het een scherpe foto is en dat het gehele formaat benut wordt.
    Een aanwijzing: Het handigst werkt het als je zelf ervoor zorgt dat je foto al het juiste formaat 2 : 3 (in pixels) heeft. Dus bijvoorbeel 1600×2400 pixels. Dit kan je zo afknippen met iedere beeldeditor (bijvoorbeeld Paint dat standaard op windows zit of met Irfanview). Succes!

  • Deze vergroting overhandig je aan Pieter Stoelinga op de Nieuwjaarsreceptie 12 jan; OF je stuurt deze op naar Pieter of naar Mariëtte Roozeveld.
  • Uiterste inleverdatum: 15 februari 2020.

Het bestuur (cq. de “Palaverzaalcommissie”, ondergetekenden) zorgt voor de fotolijsten. De P-commissie lijst de foto’s in en hangt deze in stijl met de huidige fotogalerij op.
Het project is te bewonderen op de voorjaars-ALV!

Pieter Stoelinga en Mariëtte Roozeveld van der Ven