Stoere verhalen weekend 31 augustus

Het is weer (bijna) zover: Stoere Verhalen Weekend. Lekker, leerzaam en vooral beregezellig.

Sommigen zijn al vertrokken, anderen hebben hun zeilvakantie nog voor de boeg. Met hopelijk vele mooie avonturen (en hopelijk niet te veel averij en / of leerzame lessen). En misschien zijn er nog mooie plannen voor het najaar…. Tijdens het Stoere Verhalen Weekend praten we weer helemaal bij!

Wanneer?  31 augustus & 1 september
Waar?        Mosselbank, Grevelingenmeer

Gewoon 2 onbekommerde zeildagen in een doorsnee weekend. Met een welverzorgde BBQ, een kampvuur en een joekel van een tent voor-het-geval-dat. Dé gelegenheid om uitgebreid bij te praten en wie weet nog even een opstapper of tripje voor het naseizoen te regelen. Overnachten in de rustige natuur, midden op de Grevelingen, maar natuurlijk pas nadat alle stoere verhalen zijn verteld.

Op zaterdag zorgen dat je op tijd op de Grevelingen bent. Om te helpen met de tent opzetten, of om samen met clubgenoten een klusje aan boord te klaren. Er is altijd wel iets te doen aan boord, en we zorgen dat de stagspanningsmeter er is….

Maar niet te lang, want eind van de middag gaat de fik erin. En was het nog lang onrustig op de Mosselbank.

Op zondag koffie drinken, afwassen en nog een lekkere zeildag. Of op tijd naar huis, als de vakantie er weer op zit. Niks moet, alles mag. Zolang je maar 15 euro, borden, bestek, haardhout, iets om te drinken en iets om op te zitten meeneemt. En natuurlijk een goed verhaal!

Willem en Annemieke