Beter manoeuvreren (afgelast)

Beter leren manoeuvreren op de motor.

Vroeg in het seizoen krijg je de kans om een zeilboot op de motor (nog) beter te beheersen. Hier heb je  als opstapper of schipper de rest van je zeilcarrière, profijt van..

Je leert tips, tricks en vaardigheden om onder alle omstandigheden in nauw vaarwater zoals een jachthaven of sluis,  je boot op de motor veilig  te kunnen aanmeren of wegvaren van zowel hoger als lagerwal. We besteden aandacht aan de theorie maar gaan vooral heel veel oefenen in de praktijk.

Normaal kost een cursusdag 250 euro, maar wij hebben op de valreep een heel weekend kunnen organiseren voor slechts 135 euro (exclusief diesel, havengeld en eten & drinken) waarbij we dus extra veel en “vrij” kunnen oefenen:

Datum: vrijdagavond 8 mei vanaf 18.00 uur aan boord tot zondagavond

Plaats: Sint-Annaland

Kosten:

Voor mensen die mee aan boord willen met instructeur 135 euro om de huur van de boot te dekken (en dus exclusief brandstof, havengeld, eten en drinken). Koen Lindner (ervaren PZV-lid en instructeur) zal gratis de instructie verzorgen.

Je kunt ook voor 50 euro deelnemen met eigen boot en dan benaderen we in onderling overleg een ander ervaren PZV-lid als instructeur.