Lustrumhanddoek – zie Activiteiten

De viering van het 8ste  PZV-Lustrum in september wordt vast een enorm gezellig en vrolijk verenigings-evenement! Dan zijn we er allemaal echt aan toe, want in het voorjaar 2020 zijn zoveel prachtige en traditionele zeilactiviteiten vervallen; een ongekende situatie. We zitten nu nog midden in de crisis. Maar hopelijk komen we er allemaal goed doorheen. En met een positieve blik vooruit gericht zien we nu al hoopvol uit naar het Lustrumweekend.

De Lustrumcommissie is nog steeds volop aan het werk. Onder andere aan één van de dingen die ook als traditie herkend kan worden: het aankopen van een z.g. Lustrumartikel. Dat is altijd een bijzonder gewaardeerd, materieel aandenken aan het Lustrum, dat alle leden kunnen kopen (dus vanzelfsprekend ook die leden die niet mee kunnen doen in september).

Dit keer hebben we gekozen voor een handdoek met zichtbareen smaakvolle PZV-styling:

Omschrijving:

Maat: 140 x 70 cm
Kleur: Marineblauw
Reliëf in het midden: PZV-logo
Twee jacquard-geweven boorden. Daarvan heeft een kant het PZV-Lustrum-logo ingeweven en daarnaast “zeezeilen”in rode letters.
Op de lange kant zit een handig ophanglusje.

 

Om deze handdoek te bestellen is op de website de activiteit “Lustrumartikel” geopend. Geef in de kolom “opmerkingen” duidelijk aan of je 1 of 2 handdoeken wil hebben. De prijs voor 1 handdoek bedraagt € 14;  een set van 2 kost € 25,-

We wijzen er met nadruk op, dat het groene licht voor de bestelling van deze handdoeken alleen kan worden gedaan als er voldoende aanmeldingen zijn voor de aankoop. Dus willen we alle leden aansporen om hierop in te schrijven!! En houd a.u.b. de inschrijftermijn in de gaten.

Met hartelijke PZV-groet,
Arjen de Bruin en Mariëtte Roozeveld van der Ven