Inslingerweekend – 1 mei (afgelast)

Inslingeren noordvloot
Projectleider is Gerrit Zuurbier

Ter voorbereiding op de Ramsgate van 2020 willen we met de noordvloot inslingeren op het IJsselmeer en de Waddenzee.

Het plan is om op vrijdag 1 mei af te spreken in Stavoren (in de haven bij het vrouwtje van Stavoren) wellicht moeten we dan wel stapelen maar dat geeft ook een stukje extra gezelligheid.
’s Avonds rond 20:00 uur hebben we dan nog even een kort palaver.
Zaterdagmorgen vertrek richting het wad zodat er wat zeemijlen gemaakt kunnen worden om vervolgens ’s avonds weer te eindigen op het IJsselmeer in Den Oever.
Wie dat wil kan natuurlijk ook over het IJsselmeer naar Den Oever.
Daar kunnen we dan gezamenlijk voor eigen rekening gaan eten in restaurant De Dikke Bries.
Vervolgens kan zondag een ieder vanuit Den Oever weer de thuishaven opzoeken.

Inslingeren zuidvloot
Projectleider is Ruud Heezemans

Ter voorbereiding op de Ramsgate van 2020 willen we met de zuidvloot inslingeren op de Oosterschelde en indien mogelijk de Noordzee.

Het plan is om op vrijdag 1 mei af te spreken in Zierikzee. Dat geeft ons de meeste opties om er een echte tocht van te maken. Alles natuurlijk rekening houdend met de nautische omstandigheden.  
Het weerbericht voor 1-3 mei is nog niet uitgegeven, en inslingeren op de Oosterschelde is met het juiste weer ook heel goed mogelijk.
’s Avonds rond 20:00 uur hebben we dan nog even een palaver, om te komen tot een definitief plan. We willen natuurlijk wel gezamelijk eten en een gezellige zaterdagavond hebben.  
Zaterdagmorgen vertrekken we, en zorgen we dat we zondag op een redelijke tijd weer in de verschillende thuishavens kunnen komen.

Het zou goed zijn dat schepen bemand kunnen worden zoals dat dan gepland is voor de Ramsgate 2020. Deze oproep is dus ook nadrukkelijk aan de mensen die voor het eerst meegaan.

Er zijn geen kosten aan verbonden voor de organisatie.
Kosten worden per boot omgeslagen, volgens de standaard PZV regeling.

Ahoy, Ruud