Klus- en Kennismakingsweekenden van 27-02 tm 11-04-2021

Als je geluk hebt ligt je boot nog in het water en kun je nog van een enkele mooie zonnig winterse dag genieten. De meeste boten liggen denk ik op de wal, te drogen en te wachten op het nodige onderhoud. Ieder jaar heeft iedere schipper wel een lijstje van klusjes die aan boord moeten gebeuren. De ene klus wat groter dan de andere…..

Tijdens de online-ALV in november kwam het idee ter sprake om weer eens een klus- en kennismakingsweekenden te organiseren. Het is een van de weinige mogelijkheden om elkaar te ontmoeten in kleine groepjes. Bovendien kunnen we de Noord- en Zuid-vloot op deze manier eens mixen! Een klus- en kennismakingsbijeenkomst kun je zeggen.
De bedoeling is dat we waar mogelijk elkaar helpen met onze expertise en vaardigheden. Zeilers met weinig kluservaring kunnen zo veel leren over het onderhoud en waar je op moet letten bij het klussen aan boord.
Voor hen die een boot willen aanschaffen zijn deze weekenden een must! Er is een schat aan ervaring binnen onze club over allerlei zaken aan boord.
De klussen vinden plaats in de weekenden van 27 februari tot en met 11 april.

Schipper
, meld je klus aan vóór 15 januari aanstaande via een email naar activiteiten@pzv-zeezeilen.nl met datgene wat je aan de boot wil doen en wanneer, verwerkt in een aangepaste versie van het excel-document, dat  je terug kunt vinden op website (Inloggen – Mijn PZV – Documenten –  Klus- en Klus- en Kennismakingsweekenden).

Opstapper, meld je beschikbaarheid aan vóór 31 januari aanstaande via activiteiten@pzv-zeezeilen.nl en houd de klussenlijst op de website (onder Documenten) in de gaten: de leukste klussen zijn het eerst ingevuld!
Ook niet-leden zijn welkom om zo eens kennis te maken met leden van de PZV. Aanmelden via hetzelfde mailadres.
Geef je informatie tijdig door en wij zorgen dat jouw klus/klussen of beschikbaarheid in het schema opgenomen worden. Begin februari publiceren we definitief.