Excursie verstaging-specialist 25 febr.

Vorig jaar 26 maart stond ie al gepland: de excursie naar CS.RIGGING in Zaandam. In korte tijd stroomden de aanmeldingen binnen. Maar toen kwam Corona. De tuigerij-excursie was een van de eerste activiteiten die helaas niet kon plaatsvinden.

Nu we bijna een jaar verder zijn en we nog steeds geen fysieke activiteiten kunnen organiseren, is het hoog tijd voor het alternatief. De online excursie!

Op donderdagavond 25 februari a.s. om 19.30 uur zijn we via Zoom te gast bij CS.RIGGING in Zaandam. Met een combinatie van sheets én live camerabeelden kom je alles te weten over tuigage, het staand en lopend want etc. Een kijkje in de keuken van professionals, met impressies van de werkplaats en ‘live’ demonstraties. Zeer de moeite waard als je bedenkt welke krachten mast en verstaging moeten doorstaan, vooral in zwaardere omstandigheden die velen van ons wel eens meemaken.

Hoe inspecteer je de verstaging? Waar moet je allemaal op letten? Hoe staat mijn mast erbij? Hoeveel spanning moet erop? Op deze en vele andere vragen kun je tijdens deze online excursie antwoord verwachten. Ook zaken als de zeerailing en verschillende soorten materialen komen aan bod. Kortom: waardevolle informatie voor een veilig vaarseizoen in 2021.

En… je hoeft er dus niet voor naar Zaandam. We starten online om 19.30 uur (inloggen vanaf 19.15) voor een presentatie van ca. anderhalf uur. Vanaf 21.00 uur nog even onderling bijkletsen voor degenen die willen.

Ben je erbij? Laat het dan even weten door je in te schijven op de site, zodat de mensen van CS.RIGGING weten wie ze allemaal voor zich hebben