Ramsgatetocht 8 t/m 15 mei 2021

Wie aanwezig was bij de virtuele Nieuwjaarborrel weet dat we wel van plan zijn een Ramsgatetocht te varen dit jaar. Als het niet Engeland wordt, dan blijven we gewoon in Nederland. Zeilen kunnen we sowieso. Alleen kunnen we jullie dit keer nog niet een panklaar plan voorleggen. Het hangt af van de dan geldende coronamaatregelen in Nederland en in Engeland.
Hierboven staan drie plannen. Welke het gaat worden weten we nog niet. Als er geen beperkende coronamaatregelen zijn dan gaan we natuurlijk naar de overkant. Bij beperkende coronamaatregelen delen we de vloot op in 2 (Noord en Zuid) of 6 (mix Noord-Zuid) groepen. Lees alles over de tochtplannen in het binnenkort op de website gepubliceerde informatiedocument. Hieronder staat een kort overzicht.

Als je inschrijft voor de Ramsgatetocht dan stem je in met elk weekplan. De keuze hopen we eind maart of begin april te kunnen maken. Bij deze Ramsgatetocht ontbreken mogelijk wel de vaste onderdelen als uitdelen van de verschillende trofeeën en certificaten, zeuntjesact en het gezamenlijke Captainsdinner. Dat halen we dan hopelijk in bij het Lustrumfeest.
Van de schippers vragen we of ze bij de inschrijving willen aangeven of, en zo ja, hoeveel opstappers aan boord welkom zijn. S.v.p. niet zelf opstappers uitnodigen, de indeling van de tocht wordt al gepuzzel genoeg. Voorkeur opgeven mag natuurlijk altijd. De inschrijving start binnenkort. De inschrijvingsduur is relatief kort dus wees er snel bij. EINDELIJK WEER VAREN MET CLUBGENOTEN!

Belangrijke datums:
Donderdag 15 april             Briefing Ramsgatetocht, waarschijnlijk via zoom
Weekend 24/25 april         Inslingertocht (wie werpt zich op als projectleider?)
Zaterdag 8 mei                   Start Ramsgatetocht
Zaterdag 15 mei                 Thuiskomst Ramsgatetocht
Zondag 16 mei                    Reserve dag thuiskomst Ramsgatetocht
Donderdag 27 mei              Napraatavond, waarschijnlijk via zoom

De Ramsgatecommissie
Jacqueline Flink, Arjen de Bruin, Harry Olie, Ton Buijs (tijdelijk uitgevallen)