Help

/* pas op! ivm de ankers niet zomaar Wysiwyg gebruiken!*/Op deze website zijn een aantal documenten beschikbaar die hulp bieden bij het gebruik van de website.
Klik op de regel hieronder om naar het juiste hoofdstuk te gaan:

1. Contactinformatie
2. Aanmelden als nieuw lid
3. FAQ – veel gestelde vragen

 


1. Contactinformatie

Gebruik de knop “Contact” in het rechter menu voor informatie over PZV Zeezeilvereniging.
ga naar boven^


2. Aanmelden als nieuw lid
Wilt u de item “Lid worden” in het menu “Over PZV”. Hier vindt u meer informatie en een formulier om u aan te melden.
ga naar boven^

3. FAQ – veel gestelde vragen:

Vraag: Waar vind ik het Zeil CV formulier?
Antwoord: In het menu ‘Over PZV’ -> ‘Organisatie’. Of via deze link: Download het PZV zeil cv. Het formulier moet je downloaden, invullen en opslaan op je PC. Daarna kan je het selecteren en uploaden naar de PZV Website.

Vraag: Hoe kan ik mijn Zeil CV opslaan op de site?
Antwoord: Ga naar ‘Mijn PZV’-> ‘Gegevens wijzigen’. Log dan in je met gebruikersnaam en wachtwoord. Je krijgt dan je eigen gegevens te zien. Ga naar ‘Bewerken’. Ga naar de rij ‘Zeil CV’ en druk op ‘Bewerken’. Er verschijnt een scherm met een titel ‘Bestand uploaden’ waarin je je zeil CV kunt selecteren.

Vraag: Ik weet mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer.
Antwoord: Je kunt je gebruikersnaam opvragen en een nieuw wachtwoord aanvragen op de home page via “Mijn PZV” -> “Wachtwoord kwijt”. Je krijgt dan een scherm waarin je het e-mail adres moet invullen waaronder je bij de PZV bekend bent. De website stuurt dan een mail met je inlognaam en een link naar de pagina waarmee je je wachtwoord kunt aanvragen.

ga naar boven^