Overslaan en naar de inhoud gaan

Pub

Activiteiten overzicht

vr 22 apr 2022 (0:00 – za 31 dec 2022 (23:00

PZV Club-merchandise

Nederland

Lees meer
za 15 okt 2022 (0:00 – zo 18 dec 2022 (0:00

Winterklaar maken / klussen aan de boten

Net als vorig jaar willen we booteigenaren en klussers bij elkaar brengen om gezamenlijk de boten winterklaar te maken en grote en kleinere klussen te doen voor de komende winter.

Booteigenaren:

Geef de klus en de gewenste data op aan mij dan maak ik een schema dat we publiceren op de PZV website (tevens ontvang je het schema per e-mail). Geef van de klus de verwachte tijdsduur, aantal benodigde helpers en kennisniveau op. De klussen kunnen eenvoudig (schoonmaken, in de was zetten, antivries verzorgen, enz.), iets ingewikkelder (zeilen verwijderen, lijnen vervangen, enz.) tot ingewikkeld (elektra, motoronderhoud, kabels vervangen, enz.) zijn.

Klussers:

Geef aan wanneer je beschikbaar bent. Ook hoor ik graag welke soort klus je wilt/kunt doen en wat je ervaring is.

Data:

We denken aan de weekeinden van medio oktober tot medio december, maar hier kan in overleg tussen booteigenaar en klusser natuurlijk van worden afgeweken.

Projectorganisatie:

Wij brengen de booteigenaren en klussers samen, de verdere afspraken worden onderling gemaakt.

De PZV is er om elkaar te helpen en om van elkaar te leren! Dus minder ervaren klussers kunnen ook aansluiten bij meer ervaren leden om hun kennis en ervaring uit te breiden.

Na een mooi vaarseizoen kijken we nu uit naar het winterprogramma!

Heb jij daar ook zin in, geef je dan op voor het winterklaar maken / klussen aan de boten per e-mail aan Arjen de Bruin (a.debruin@hslnet.nl / 06 21 24 51 03).

Zeil- en klusgroeten,

Arjen de Bruin

Nederland

Lees meer
vr 9 dec 2022 (20:00 – 22:00)

Slepersborrel

Voor alle leden die actief geholpen hebben bij het in goede banen leiden van het reilen en zeilen van de vereniging is er op uitnodiging de befaamde slepersborrel in de Trafalgar Pub op vrijdagavond 9 december. Zet het vast in de agenda!

Nederland

Lees meer
do 16 mrt 2023 (19:30 – 22:00)

Wat nu Schipper na uitval van alle elektronica?

Dick Huges, sinds 1981 de schipper van de Gladys, maakte in 1984 zijn oceaan-debuut in de solo-race van de U.K. naar de U.S.A. (OSTAR). Na 4 dagen viel de motor definitief uit, dus een lege accu, dus geen posities, geen nav-verlichting, enzovoort. Wat nu?

Nederland

Lees meer