Overslaan en naar de inhoud gaan

Pub

De Trafalgar Pub

De Trafalgar Pub aan de Dommelstraat in Eindhoven is voor de PZV het centrale ontmoetingspunt aan de wal. De gunstige ligging in het centrum dicht bij het station zal daar mede debet aan zijn. De historie van de PZV is nauw met de Pub verbonden. De voorbereiding van de eerste tocht naar Ramsgate die later leidde tot de oprichting van de PZV, vond al in de Pub plaats. Kennelijk beviel dat goed want zonder onderbreking vindt sinds die tijd het overgrote deel van de niet-zeilactiviteiten in de Pub plaats. De grote zaal boven ontleent zijn naam, Palaverzaal, aan de ‘Ramsgate’ briefing avonden en is ‘nautisch’ ingericht. In het winterseizoen vinden hier regelmatig lezingen en vergaderingen plaats. Sociale evenementen, met als hoogtepunt de nieuwjaarsbijeenkomst, worden gewoon op de begane grond in de Pub gehouden. Ook buiten de officiele verenigingsbijeenkomsten om is er altijd wel een PZV’er aan de stamtafel te vinden. Restaurant-Pub the Trafalgar Pub, Dommelstraat 21, 5611 CJ, Eindhoven; tel. 040-2448820

De Trafalgar Pub aan de Dommelstraat in Eindhoven is voor de PZV het centrale ontmoetingspunt aan de wal. De gunstige ligging in het centrum dicht bij het station zal daar mede debet aan zijn.
De historie van de PZV is nauw met de Pub verbonden. De voorbereiding van de eerste tocht naar Ramsgate die later leidde tot de oprichting van de PZV, vond al in de Pub plaats. Kennelijk beviel dat goed want zonder onderbreking vindt sinds die tijd het overgrote deel van de niet-zeilactiviteiten in de Pub plaats. De grote zaal boven ontleent zijn naam, Palaverzaal, aan de ‘Ramsgate’ briefing-avonden en is ‘nautisch’ ingericht.
In het winterseizoen vinden hier regelmatig lezingen en vergaderingen plaats. Sociale evenementen, met als hoogtepunt de nieuwjaarsbijeenkomst, worden gewoon op de begane grond in de Pub gehouden. Ook buiten de officiele verenigingsbijeenkomsten om, is er altijd wel een PZV’er aan de stamtafel te vinden.

Restaurant-pub The Trafalgar Pub
Dommelstraat 21, 5611 CJ   Eindhoven    Tel. 040-2448820