Datum
vr
feb
14
09:00 - 21:00
Maritiem Culinair 2020 gaat gepaard met een wijnproeverij.
Wie vaker met PZV evenementen mee gaat herkent onbewust een vast patroon.
Of het nu sportief zeilen, een excursie of een nieuwjaarsborrel is we eindigen altijd aan tafel.
Waarom? Gewoon omdat het altijd verschrikkelijk gezellig is.
Na het zeilen zijn we heel vaak bij elkaar aan boord. Wat mij dan opvalt is dat we aan boord van clubleden zo verschrikkelijk lekker eten. Een gemiddeld restaurant kan er niet aan tippen.
Hoe doen ze dat toch?
Tja, dat zou ik nou ook wel eens willen weten. Daarom organiseer ik op 14 februari 2020 Maritiem Culinair.
Ik wil de leden vragen om hun lekkerste en slimste recept uit te werken en bij SVO in Best klaar te maken.
Je maakt 1 recept. Dat mag ook een voorgerecht of toetje zijn.
We maken dan een buffet van de verschillende maaltijden zodat we onder het genot van een drankje elkaars recepten kunnen proeven.
Voorwaarden zijn er natuurlijk wel:
- Je hebt maar 2 pitten
- Je hebt 1 oven
- Messen, snijplanken en klein keukeninventaris is aanwezig
- Keukenmachines worden weggehaald