Overslaan en naar de inhoud gaan

Eindejaarsweekeinde / wedstrijd

Zeilwedstrijd

Eindejaarsweekeind / wedstrijd

Eindejaarsweekeind - Wedstrijd

Datum

vr
sep
29
-
zo
okt
1

Eindejaarsweekeind - Wedstrijd

Hoewel velen van ons nog lekker zomers aan het zeilen zijn, schuiven we geleidelijk toch al weer in de richting van het eind van het zeilseizoen. In dat kader vindt in het weekend van 30/9 - 01/10 weer het traditionele EindeJaarsWeekend plaats. Een gezellig weekend waarin o.m. de traditionele eindejaars zeilwedstrijd plaats vindt en waarin ervaringen van het afgelopen seizoen kunnen worden gedeeld, met op zaterdagavond een gezamenlijk diner aan de wal. 

De wedstrijd zal op zaterdagmiddag 30 september plaatsvinden op de Oosterschelde en het diner en overnachting in de haven van Sint Annaland of Wemeldinge. Houd rekening met zonodig al vrijdag(avond) inschepen. De wedstrijd wordt gevaren met de zg. PZV-rating en het gaat naast het sportieve zeilevenement óók om het winnen van de PZV-Eindejaarstrofee! Clubgezelligheid is vanzelfsprekend altijd aanwezig.

De kosten worden per boot onderling verrekend.

Voor het EJW mag je je eigen bemanning uitkiezen; de EJW-commissie is behulpzaam bij plaatsen van opstappers op de boten. Iedere deelnemer graag een eigen inschrijving.

Inschrijven op de bekende wijze via de website, graag zo spoedig mogelijk, uiterlijk 18 september a.s.