Overslaan en naar de inhoud gaan

Inslingertocht Noordvloot

Zeezeilen 01

Inslingertocht Noordvloot

Datum

za
mei
7
-
zo
mei
8

We gaan weer INSLINGEREN !!!

7 en 8 mei 2022

Aanmelding op de PZV - website

 

Inslingertocht 2022 Noordvloot

De Noordvloot zal tijdens het inslinger-weekend een bezoek brengen aan de oude Rijkswerf Willemsoord in Den Helder. Misschien al een leuke uitdaging om uit te zoeken via welke route je kunt varen om op zaterdagavond uiterlijk 19:00 af te meren  in jachthaven Willemsoord. De meeste schepen zullen, na wat rekenwerk, er waarschijnlijk voor kiezen om zaterdag 7 mei via de Stevinsluis en het Malzwin naar Den Helder te varen.

Maar als je toch al een paar dagen vakantie hebt kun je natuurlijk ook eerder vertrekken en buitenom via IJmuiden naar Den Helder varen. Er blijft dan in Den Helder ruim tijd over om in het Marinemuseum de Tonijn te bezoeken met een persoonlijke rondleiding door een oud opvarende van de 3 cilinder onderzeeboten.  Ook kan dan een bezoek gebracht worden aan het reddingsmuseum of een wandeling over de oude Rijkswerf.

http://www.willemsoordbv.nl/

https://www.reddingmuseum.nl

https://www.marinemuseum.nl/

Geef bij je aanmelding in het opmerkingen veld even aan of je als schipper of opstapper een voorkeur hebt voor:
- Zaterdag 7 mei van thuishaven naar Den Helder en zondag 8 mei van Den Helder naar thuishaven, of
- Donderdag 5 mei van thuishaven naar IJmuiden, vrijdag 6 mei van IJmuiden naar Den Helder, zaterdag 7 mei bezoek Willemsoord en zondag 8 mei van Den Helder naar thuishaven.

Avondprogramma zaterdag 7 mei

Een borrel/eet arrangement (steigerborrel met zelfgemaakte tapas, walking dinner, of iets dergelijks) wordt afhankelijk van het aantal deelnemers en de weersverwachtingen nog nader uitgewerkt. We zullen dit in verband met de proviandering uiteraard voor vertrek communiceren!

Projectleiders: Sander van Eijkern, Ino de Gijsel, Willem Triki en Henk Tulner