Overslaan en naar de inhoud gaan

Kennismaking- en Klusweekends

Klussen

Winterklaar maken / klussen aan de boten / bijvangst = sociale contacten

Kennismaking- en Klusweekends

Andere locatie

Verschillende thuishavens van de boten.

Datum

vr
okt
20
-
vr
dec
15

Kennismaking- en Klusweekends

Net als vorig jaar willen we booteigenaren en klussers bij elkaar brengen om gezamenlijk de boten winterklaar te maken en grote en kleinere klussen te doen voor de komende winter.

Booteigenaren:

Geef de klus en de gewenste data op aan mij dan maak ik een schema dat we publiceren op de PZV website (tevens ontvang je het schema per e-mail). Geef van de klus de verwachte tijdsduur, aantal benodigde helpers en kennisniveau op. De klussen kunnen eenvoudig (schoonmaken, in de was zetten, antivries verzorgen, enz.), iets ingewikkelder (zeilen verwijderen, lijnen vervangen, enz.) tot ingewikkeld (elektra, motoronderhoud, kabels vervangen, enz.) zijn.

Klussers:

Geef aan wanneer je beschikbaar bent. Ook hoor ik graag welke soort klus je wilt/kunt doen en wat je ervaring is.

Data:

We denken aan de weekeinden van medio oktober tot medio december, maar hier kan in overleg tussen booteigenaar en klusser natuurlijk van worden afgeweken.

Projectorganisatie:

Wij brengen de booteigenaren en klussers samen, de verdere afspraken worden onderling gemaakt.

De PZV is er om elkaar te helpen en om van elkaar te leren! Dus minder ervaren klussers kunnen ook aansluiten bij meer ervaren leden om hun kennis en ervaring uit te breiden.

Heb jij daar ook zin in, geef je dan op voor het winterklaar maken / klussen aan de boten per e-mail aan Arjen de Bruin (a.debruin@hslnet.nl / 06 21 24 51 03).