Overslaan en naar de inhoud gaan

Teak dek

Najaarsklussen 2021

Datum

za
okt
16
-
zo
nov
28
Antifouling verwijderen

Ieder jaar heeft een schipper wel een lijst met klussen die aan boord moeten gebeuren. De ene klus groter dan de ander. De bedoeling is dat we waar mogelijk elkaar helpen met onze expertise en vaardigheden. Zeilers met weinig kluservaring kunnen op deze manier veel leren over het onderhoud en waar je op moet letten bij het klussen aan boord. Voor hen die een boot willen aanschaffen zijn deze weekenden een must! Er is een schat aan ervaring binnen onze club over allerlei zaken aan boord.

Schipper: meld je klus aan via een email bij Moniek Mol met datgene wat je aan de boot wil doen en wanneer. Lever dat aan als een aangepaste versie van het spread sheet-document, dat  je vindt op onze website (Home > MijnPZV > Inloggen > Documenten > Najaarsklussen 2021).

Klusser: meld je beschikbaarheid aan bij Moniek Mol en houd de klussenlijst op de website (hieronder en in Documenten) in de gaten: de leukste klussen zijn het eerst ingevuld!

Niet-leden: die zijn ook welkom om zo eens kennis te maken met leden van de PZV. Aanmelden via hetzelfde mailadres. Geef je informatie tijdig door en wij zorgen dat jouw klus/klussen of beschikbaarheid in het schema opgenomen worden.