Overslaan en naar de inhoud gaan

PZV Maritiem Culinair

Adres

SVO Vakopleiding Food
Hooghuisstraat 22 – 24
Eindhoven
Nederland

Datum

za
feb
12
15:00 - 22:00

We kunnen weer! Op zaterdag 12 februari organiseren Willem Triki en Henk Ligthart Maritiem Culinair bij SVO Vakopleiding Food. Deze keer niet in Best, maar op de nieuwe SVO-locatie in het centrum van Eindhoven. Dat maakt de bereikbaarheid met openbaar vervoer een stuk makkelijker.


Voor deze editie van Maritiem Culinair is het thema:

 

Tapas

Tapas & Tells

Vanuit eerdere Maritiem Culinair edities weten we dat er aan boord verrassend lekkere maaltijden op de kuiptafel kunnen verschijnen. Maar net zo verrassend en lekker zijn de ‘culinaire’ borrelhapjes die zomaar kunnen opduiken bij wijntje in de zon of een regenachtige middag in de kajuit. De deelnemers wordt daarom gevraagd om hun meest culinaire borrelhapjes te komen maken én presenteren tijdens Maritiem Culinair 2022.
Tapas dus, die op kleine bordjes of plankjes geserveerd kunnen worden. Warm, koud, wat je maar wilt. De professionele keuken van SVO Vakopleiding Food staat je ter beschikking, je hoeft slechts de ingrediënten voor jouw Tapa’s mee te brengen.

Tells

Het middag / avondprogramma omvat een aantal korte lezingen/workshops, verzorgd door PZV-leden. We kunnen hiervoor gebruikmaken van leslokalen in het SVO-gebouw. Alle lokalen beschikken over moderne presentatiefaciliteiten. Elke lezing/workshop duurt maximaal 15 minuten en behandeld een maritiem onderwerp, gezien vanuit de praktijkervaring van de presentator/presentatrice. Koken en vertellen wisselen elkaar af volgens een strak schema met tijdblokken.

Zodra de deelnemers bekend zijn wordt het programma verder uitgewerkt en aan de deelnemers bekend gemaakt.

Kosten en aanmelden

Deelnemers betalen een bijdrage van € 10,00 voor koffie, wijn, bier en frisdrank gedurende de middag/avond. Kosten voor de ingrediënten/gerechten die je maakt zijn voor eigen rekening. Graag willen we van je/jullie weten of je deelneemt en wat voor Tapas gerechtje er door jou/jullie gemaakt gaat worden. Als we alles geïnventariseerd hebben kunnen we een indeling gaan maken waarbij iedereen de workshops kan bezoeken en weet in welk tijdsblok de keuken ter beschikking staat. De inschrijving gaat op de gebruikelijke manier op de website en de inschrijving staat open vanaf nu.  Met vriendelijke groet, Willem Triki & Henk Ligthart