Overslaan en naar de inhoud gaan

Vaarklaar maken / Klussen aan de boot

Klussen

Vaarklaar maken / Klussen aan de boot

Datum

za
mrt
12
-
za
apr
30

Vaarklaar maken / Klussen aan de boot

Net als vorig jaar willen we booteigenaren en klussers bij elkaar brengen om gezamenlijk de boten vaarklaar te maken voor het komende seizoen.

Booteigenaren: Geef de klus en de gewenste data op aan ons dan maken wij een schema dat we publiceren op de PZV-Zeezeilen site. Geef van de klus de verwachte tijdsduur, aantal benodigde helpers en kennis niveau op. De klussen kun eenvoudig (bv schoonmaken, in de was zetten), iets ingewikkelder (zeilen aanslaan, lijnen vervangen etc) tot ingewikkelder (antenne(kabel), elektra, motoronderhoud, elektronica installatie etc.) zijn.

Klussers: Geeft aan wanneer je beschikbaar bent. Ook horen we graag welke soort klus je wil/kunt doen en zet er bv bij wat je ervaringsniveau is die soort klussen.

Als data denken we aan: De weekenden in maart tot half april, maar afwijkend kan ook.

We brengen booteigenaren en klussers samen, de verdere afspraken maken jullie onderling.

PZV-Zeezeilen is er om elkaar te helpen, maar vooral om van elkaar te leren! Dus minder ervaren klussers kunnen ook aansluiten bij meer ervaren clubgenoten om hun kennis en ervaring uit te breiden.

We kijken uit naar een heerlijk vaarseizoen!

Heb jij daar ook zin in, geeft je dan op voor het Vaarklaar maken!

Groetjes

Arjen de Bruin & Moniek Stallaert

Klusschema

Klusschema

Dit voorlopig schema toont de indeling voor de verschillende klussen zoals nu bekend. Zoals je kan zien is er genoeg te doen. Geef je op! Iedereen is welkom aan te sluiten.