Overslaan en naar de inhoud gaan

Vaarklaar maken / klussen aan de boten

Onderhoud

Vaarklaar maken / klussen aan de boten

Net als vorig jaar willen we schippers en opstappers bij elkaar brengen om gezamenlijk de boten vaarklaar te maken en grote en kleinere klussen te doen voor het komende vaarseizoen.

Bijvangst is versterken van sociale contacten.
Meldt je aan
per e-mail aan Arjen de Bruin (a.debruin@hslnet.nl / 06 21 24 51 03)

Vaarklaar maken / klussen aan de boten

Andere locatie

Verschillende thuishavens van de boten.

Datum

zo
jan
15
-
za
apr
15

Vaarklaar maken / klussen aan de boten

Net als vorig jaar willen we booteigenaren en klussers bij elkaar brengen om gezamenlijk de boten weer vaarklaar te maken en grote en kleinere klussen te doen voor het komende vaarseizoen.

Booteigenaren:

Geef de klus en de gewenste data op aan mij dan maak ik een schema dat we publiceren op de PZV website (tevens ontvang je het schema per e-mail). Geef van de klus de verwachte tijdsduur, aantal benodigde helpers en kennisniveau op. De klussen kunnen eenvoudig (schoonmaken, in de was zetten,  enz.), iets ingewikkelder (zeilen monteren, lijnen vervangen, enz.) tot ingewikkeld (elektra, motoronderhoud, kabels vervangen, enz.) zijn.

Klussers:

Geef aan wanneer je beschikbaar bent. Ook hoor ik graag welke soort klus je wilt/kunt doen en wat je ervaring is.

Data:

We denken aan de weekeinden van medio februari tot medio april, maar hier kan in overleg tussen booteigenaar en klusser natuurlijk van worden afgeweken.

Projectorganisatie:

Wij brengen de booteigenaren en klussers samen, de verdere afspraken worden onderling gemaakt.

De PZV is er om elkaar te helpen en om van elkaar te leren! Dus minder ervaren klussers kunnen ook aansluiten bij meer ervaren leden om hun kennis en ervaring uit te breiden.

Na de winter kijken we nu uit naar het vaarseizoen!

Heb jij daar ook zin in, geef je dan op voor het vaarklaar maken / klussen aan de boten per e-mail aan Arjen de Bruin (a.debruin@hslnet.nl / 06 21 24 51 03).

 

Zeil- en klusgroeten,

Arjen de Bruin