Overslaan en naar de inhoud gaan

Boten in tegenlicht

Over de Zee

Deze "kennisbank" heeft de ambitie om de kennis aanwezig in de vereniging te verzamelen en voor iedereen bereikbaar te maken. Je vindt hier referenties naar boeken, kopieën van artikelen, veel gebruikte checklists, referenties naar websites en veel meer. De rubriek is vooral ook bedoeld om beginnende zeezeilers te ondersteunen bij het opdoen van de noodzakelijke theoretische kennis. Voorlopig is de inhoud van de rubriek nog beperkt, maar deze zal gestaag groeien. Bijdragen aan deze rubriek zijn van harte welkom; je kunt dit melden via email bij de redactie Zeekaarten bijwerken  
Over de zee

Deze "kennisbank" heeft de ambitie om de kennis aanwezig in de vereniging te verzamelen en voor iedereen bereikbaar te maken. Je vindt hier referenties naar boeken, kopieën van artikelen, veel gebruikte checklists, referenties naar websites en veel meer.

De rubriek is vooral ook bedoeld om beginnende zeezeilers te ondersteunen bij het opdoen van de noodzakelijke theoretische kennis. Voorlopig is de inhoud van de rubriek nog beperkt, maar deze zal gestaag groeien.

Bijdragen aan deze rubriek zijn van harte welkom; je kunt dit melden via email bij de redactie Zeekaarten bijwerken